Blog nejen o výkladu karet

Novoluní ve vodnáři

Novoluní ve vodnáři

Je půlka února. Prodávají se primule, zvěstovatelé jara. V den novoluní ve vodnáři udělá konjunkci Slunce, Luna, Merkur a Venuše. Nádherný a uvolňující aspekt planet. Budeme se zabývat energií peněz a financí. Pod vlivem nastávajícího novoluní se nám zachce zbavit se všech energií, které nás svazují a blokují. Máme si vytipovat situaci, která nám vadí, nebo člověka a situaci a odstraňovat energie, které tento stav způsobují. Přirovnala bych to k úklidu ve skříni. Nepotřebných, nefungujících věcí se zbavit.

Lidské vztahy se v průběhu našeho života mnohokrát prověřují a pročišťují. Znáte ty Bohy v lidském rouchu? Proč Bohy? Vždyť jen Bůh nás může soudit a rozhodnout, kam patříme. Nebe, peklo, ráj.

Pěkně jsem si pojmenovala ty falešníky, závistivce a všechny, kteří se svou zlobou tak okyselují, že okurky Hamé se můžou schovat! Bože, doufám, že jsem tě nikterak neurazila.

,,Už pár rokov to ide z kopca, S počasím, S luďmi, S celým svetom,“ skepticky zpívá Richard Muller na svém posledním CD. Už se o tom i zpívá. Už se o tom ví.

,,Čo ak tam hore nikto nie je?“, ptá se slovenský pěvec. Rišo, přišla jsem na to, kde jsou! Když jsem asi po devadesáté naslouchala textu písně, tak mně došlo, že všichni Bohové jsou tady dole. Ti samozvaní soudci dozajista žijící podle Písma, Knihy knih. Ti posuzovatelé, odsuzovatelé a chytrolíni v lidském těle.

Mám však radostnější pocity než samotný zpěvák. Věřím v sebe, věřím v lásku, věřím v modré nebe. Taky v lepší počasí.

Jsou okamžiky, kdy zvednu hlavu a povím si: Bože to je skvělé!

Tak odkiaľ vietor vlastne veje? Veď je to jedno – tak si poviem.

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Mgr. Ivana Ekartová, Vsetín
Telefon: 605 424 893
Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Blog

Úplněk v Beranu

10. říjen 2022 /
Beran je ohnivé znamení. Končí nám období zmatků, komplikací a štěstí bude přát odvážným začátkům. Máme se zamyslet nad svými potřebami. Jakou pozornost věnuji sobě? Opravdu...
Číst dál ...

Novoroční přání

2. leden 2022 /
Stojíme na startu nového roku. Rekapitulujeme ten předešlý. Vzpomínáme, co jsme prožili, neučinili, na co jsme zapomněli, čemu jsme se vůbec nevěnovali nebo naopak věnovali. Přeji...
Číst dál ...

17. listopad z jiné strany

28. listopad 2019 /
Jsem Husákovo dítě. Nemyslím tím, že přímo Gustava. Prostě si mě rodiče přáli i bez vidiny dětských přídavků. Vymoženosti tehdejší doby, sociální výdobytek socialistické...
Číst dál ...

Archiv blogu